Kolye ve Bileklik Modelleri

2022-12-28

Kolye modelleri üretimlerinde kullanılan malzemelere göre altın kolyeler, gümüş kolyeler veya inci kolyeler olarak üç ana gruba ayrılabilir. Altın kolye türleri değerli ve dayanıklı malzemelerden üretildiği için uzun süreli kullanıma uygundur. Gümüş kolyeler altın kolyelere göre daha ucuz ve erişimi daha kolaydır. İnci kolye modelleri görünümünden dolayı daha şık ve özel günlerde veya toplantılar da tercih edilebilir. Değerli taşlar ve değerli mücevherler, gümüş ve altın kolye tasarımında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Günlük kullanım için uygun kolyeler seçmeyi planlıyorsanız, malzeme ve işçilik kalitesine öncelik verebilirsiniz. Uzun süreli kullanım için rengi solmayacak ya da koyulaşmayacak bir malzemeden yapılmış kolyeler seçerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Altın kolyeler hem günlük kullanım için hem de uzun süreli kullanım için mükemmeldir. İsimlerin baş harflerinden oluşan kolye tasarımları, yonca, kalpler, nazar göz, şans, güneş, Ayyıldız, damla kelebek, yıldızlar ve en sevilen hayvan figürleri gibi basit şekiller, günlük kullanım için iyi bir tercih olabilir. Modern bir tarza sahipseniz, her gün geometrik şekilli kolye modellerini de kullanabilirsiniz.

Altın piyasasında en zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Kolyecik, göz kamaştıran bileklik tasarımları ile kadın ruhunu temsil etmeyi başarıyor. Büyük bir emekle tasarlanan birbirinden şık modeller el bileğiniz için muhteşem bir armağana dönüşerek ışıltınızı sağlıyor.

 

Bileklik Modelleri

Altın bileklik modelleri, her kadının rahatça kullanabilmesini olanaklı hale getiren modellerden biridir. Müşterilerimizin tamamına hitap edebilecek tarzda modeller üretilmekte ve bu modeller ile birlikte kadınların tamamlayıcı unsur olarak bileklik kullanması olanaklı hale getirilmektedir. Her ortama uygun olan modeller, farklı tasarımlar ile oluşturulmaktadır.

Bu tasarımlarımızın bazıları genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilmektedir:

- Baget Bileklik
- Fantezi Bileklik
- Kalpli Bileklik
- Mineli Bileklik
- Nazar – Göz Bileklik
- Çeyrek Altın Bileklik

 

Bileklikler hangi kola takılır?

Saatlerde sola takılması konusunda genel bir özümseyiş söz konusudur. Genel olarak böyle bir şart veya koşul söz konusu olmasa da genelde saatler sola takıldığı için bilekliklerin de sağa takılması uygun görülmektedir. Ancak siz altın bilekliğinizi istediğiniz kolunuza takabilirsiniz.